Ostalo

Kuglaši Srema iz Bačke odnose oba boda

Novi Sad, Kuglana u Spensu gde kuglaški klub Bačka iz Novog Sada igra kao domaća ekipa, dočekala je kuglaše Srema iz Sremske Mitrovice. Sremci sa gostovanja iz Bačke odnose oba boda i time ostaju na prvoj poziciji na tabeli Prve Vojvođanske lige.

Iako pomalo oslabljeni, tim kuglaša Srema na neugodnoj kuglani na Spensu, ubedljivim rezultatom 6,5 – 1,5 dobija meč. Razlika u čunjevima je takođe bila značajna oko 150 čunjeva na kraju za Sremce.

U prvom paru nastupaju Ružecki Mario i Živković Dejan (pojačanje iz Šapca, koji je nastupao u inostranstvu, za kuglaški klub Obilić iz Ninberga (Nemacka).

Prvi igrač gubi igrački bod od raspoloženog igrača Bačke, koji je na kraju bio igrač utakmice kod domaće ekipe Bačke.

Živković se ističe na debitantskom nastupu za Srem i uzima bod jednom od boljih igrača Bačke. Rezultat je 1:1 i 6 čunjeva prednosti za domaću ekipu Bačke.

Drugi par Škarin Radoslav i Kadar Bojan nastupaju dovoljno dobro, tako što jedan uzima pola boda, a drugi ceo bod i rezultat je 2,5 – 1,5 za Srem i prednost 11 čunjeva za gostujuću ekipu Srema.

Treći par za Sremce nastupaju dva najbolja igrača, što se pokazalo u dosadašnjem delu prvenstva. Kovačić Predrag i Bačević Branislav igraju veoma dobro i već posle prve završene staze, prave veću razliku i do kraja pojačavaju i na kraju ubedljivo dobijaju protivnike. Obezbeđuju ekipnu pobedu i vredne bodove na gostovanju.

Igrač utakmice bio je Kovačić Predrag sa 552 oborena čunja.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142