Ostalo

Gosti su bili bolji u duelu i uzeli značajne bodove, za beg sa dna tabele

Novi Sad. Kuglana Alimenta,mesto na kom Kuglaški klub Srem odigrava utakmice kao domaća ekipa, dočekao ekipu Radnički, Novi Sad koja se nalazi pri dnu tabele. Igrala se zaostala utakmica, vanredno kolo. Gosti su bili bolji u duelu i uzeli značajne bodove, za beg sa dna tabele.

Borba je bila ravnopravna,ekipe su se smenjovale u vodstvu tokom meča. Srem nedovoljno dobar i nije uspeo prelomiti meč u svoju korost. Protivnici su se nudili u vise prilika ali Sremci nisu iskoristili prilike.

Na početku meča Srem nastupa sa dva raspoložena igrača, Vukelić solidnom igrom dobija nezgodnog protivnika, dok Kadar u svom najboljem izdanju pravi lepu prednost i nalazi odličan rezultat 600 oborenih čunjeva, za njega i titula igrača utakmice. Drugi blok nastupaju Bačević i Kličarić. Oba igrača Srema gube duel i rezultat je 2:2 i mali plus za goste. 

Na kraju nastupaju za domace dva iskusna igrača, Kovačić dobija vrlo dobrom igrom, a Škarin u nešto slabijoj formi gubi većom razlikom i baš ta razlika u čunjevima donosi gostima oba boda. Bilo je 5:3 za Radnički i 36 čunjeva razlike. Izmene na meču za Sremce bili su Ružecki i Lukač koji su u jednom trenutku ušli u meč ali nisu doprineli promeni rezultata.

Važno napomenuti, odigrana je Zona Srem, sastali su se ponajbolji igrači iz svih ekipa regiona Srem. Potrebno je bilo odigrati što veći rezultat u 120 kugli, zona se odigravala na kuglani u Golubincima. Od četvorice igrača Srema iz Sremske Mitrovice koji su nastupili,istakao se Mario Ružecki, druga pozicija, a samo četvorica najboljih registrovanih igrača iz ekipa koja se takmiče po ligama na teritoriji Srema su mogla ići dalje.

Igrač Kuglaškog kluba Srem iz Sremske Mitrovice plasirao se na prvenstvo Vojvodine, oborivši 586 čunjeva na zahtevnoj kuglani u Golubincima. 

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291