Ostalo

Pobeda u sremačkom derbiju domaćoj ekipi

Golubinci. Kuglaški klub Srem, Sremska Mitrovica, gostovao ekipi Železničar, Inđija. Neugodna ekipa Železničara na zahtevnoj kuglani u Golubincima, iznenadila favorizovan Srem, ostvarila rezultat u svoju korist. Pobeda u sremačkom derbiju domaćoj ekipi.

Gostujući Srem ulazi u meč uz male promene na pozicijama. Prvi par odigravaju Kovačić i Ružecki, oba igrača igraju ispod svog proseka i lagano gube bodove.

Drugi par nastupa u sastavu Škarin i Vukelić, takodje odigravaju ispod svojih mogućnosti, srećom Vukelić nekako uspeva uzeti bod protivniku, s tim da su čunjevi u velikom plusu za Zeljeznicar.

Treći par Kličarić i Bačević isto odigravaju ispod svog nivoa ali svaki uzima bod i rezultat je 5:3 za domaću ekipu iz Inđije. 

Ovim porazom Srem nije izgubio mnogo, ostaje na drugoj poziciji na tabeli. Sticajem okolnosti u odigranom kolu, favoriti iz vrha tabele svi odigravaju negativno. 

Važno napomenuti da se u Novom Sadu na Spensu, odigrava turnir Bačka Open, gde se sastaju ponajbolji igrači iz cele Vojvodine i šire, odigravaju takmičarski rezultat, najboljih deset vodi u finale. Na završenim kvalifikacijama jedan igrač Srema našao se među najboljima. Kovačić Predrag sa 573 oborena čunja, kao osmoplasirani ušao u finale.

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042