Ostalo

Važna pobeda za Sremce protiv neugodne ekipe Spens

Novi Sad. Kuglaški klub Srem, Sremska Mitrovica, u Novom sadu na kuglani Alimenta, dočekao je ekipu kuglaškog kluba Spens iz Novog Sada.

Važna pobeda za Sremce protiv neugodne ekipe Spens temelji domaće Mitrovčane na trećoj poziciji u Prvoj Vojvođanskoj ligi.

Utakmicu počinju Ružecki i Vukelić, koji odigravaju prosečno dok gosti odigravaju mnogo bolje, prave razliku i nagoveštavaju koliko su neugodni za Srem.

Prvi blok završava 2:0 za Spens. Drugi blok nastupa sa Škarinom i Kovačićem. Prvi odigrava prosečno, dok protivnik odigrava bolje. Na drugoj strani Kovačić sa 581 oboren čunj, osvaja bod i pravi veću prednost nad protivnikom, koji odigrava slabije. Naznačilo se da gostujuća ekipa popušta pod pritiskom. Rezultat je 3:1 za Spens s tim da su čunjevi u plusu za Srem. Poslednji blok Kličarić i Bačević odigravaju iskusno,održavaju prednost u čunjevima i obojica prosečnim rezultatima uzimaju po bod. Gosti nisu izdržali pritisak, Srem završava pobedom 5:3 i 34 čunja razlike. 

Napomenuti da u timu Srema vlada veoma dobra atmosfera, što pokazuje da pobede donosi timski rezultat i timska igra. Istakao se ponovo Predrag Kovačić, koji je u odličnoj formi, inače otac istaknutog reprezentativca Srbije, mladog Mitrovčana Igora Kovačića, rekordera i prvaka sveta u više navrata, poštovanog i cenjenog u kuglaškom svetu i šire, koji trenutno nastupa u Nemačkoj za ekipu Rot Weiss Zerbst, trenutno jedna od najboljih ekipa na svetu ako ne i najbolja!

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042