Ostalo

Srem ovom pobedom drugi na tabeli

Novi Sad. Kuglana Alimenta u Novom Sadu bila je mesto gde Kuglaški klub Srem odigrava kao domaća ekipa protiv ekipe Kuglaškog kluba NS 1932 iz Novog Sada. Pobeda za Srem, pomak na tabeli za jednu poziciju, Sremce motiviše da nastave pozitivan niz i da se zadrže u samom vrhu tabele.

Utakmica počinje napadačkim tandemom Ružecki i Vukelić, ujednačenim rezultatima prvi dobija protivnika, a drugi gubi  za malo, zajedno dolaze do nerešenog rezultata 1:1 i 13 čunjeva u plusu. S tim da su oba igrača Srema u poslednjim kuglama oborili devetke i tako uspeli završiti prvi set u pozitivnom skoru.

Drugi par Škarin i Kovačić nastupaju raspoloženi za igru, imaju čunjeve u plusu i sa samopouzdanjem ulaze u dalji tok utakmice, samo treba da održe prednost i uzmu po bod svaki, što i ova dva sjajna igrača čine. Srem vodi pred poslednji blok 3:1 i zahvaljujući veoma dobroj igri uigranog tandema u drugom bloku, preko 100 čunjeva u plusu za domaću ekipu. Kovačić se ponovo našao u najboljoj šestorki odigranog 7. kola 1.Vojvođanske lige. Tako konkuriše za jednog od najboljih igrača lige, ako ne i najbolji…!

Treći blok u sastavu Kličarić i Bačević, ulaze rasterećeni u završnicu meča. Kličarić posle dobrog starta malo se opušta i posle dve odigrane staze ustupa mesto rezervisti, Kadar Bojan ulazi u igru i završava solidno što nije bilo dovoljno za bod. Bačević na drugoj strani igra fenomenalno, dodaje još čunjeva razlike za ubedljivu pobedu Srema 6:2 i 134 čunja razlike.

Napomenuti da je Branislav Bačević sa odigranim rezultatom 597 bio najbolji pojedinac u ligi u odigranom kolu. 

Srem se uz određen splet okolnosti penje ovom pobedom na drugu poziciju i tako pokazuje karakter ekipe i ambicije da se napadne prva pozicija na tabeli u narednom periodu.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291