Ostalo

Kuglašima Srema nerešen rezultat u derbiju

Zrenjsnin. Kuglaški klub Srem, Sremska Mitrovica, putovao na teško gostovanje ekipi Kristal, Zrenjanin. Domaća ekipa Kristala kao prvoplasirana ekipa u 1.VL ulazi u meč kao blagi favorit domaćeg terena. Kuglašima Srema nerešen rezultat u derbiju, donosi zadržavanje pri vrhu tabele.

Sremci započinju meč napadački sa Vukelićem i Ružeckim, obojica dobrom igrom dolaze do bodova. Dragan Vukelić, ovogodišnje veliko pojačanje, pravi značajan rezultat vredan pomena, 584 oborena čunja, što ga na kraju dovelo do druge pozicije najboljih igrača 6. kola 1.Vojvodjanske lige. Ruzecki 558 oboren čunj, s tim da u poslednjem hicu treba da sruši svih devet postavljenih  čunjeva da bi odneo igrački bod, što i čini, tim donosi  radost domaćoj ekipi. Srem vodi 2:0 i 23 čunja u plusu.

Drugi blok nastupaju Lukač i Kadar, ne uspevaju uzeti po bod ali pokazuju borbenost. Rezultat posle drugog bloka je 2:2 i 33 čunja za domaće. 

Treći blok Kovačić i Škarin nastupaju pod pritiskom ali sjajnom borbom do kraja, uspevaju obezbediti ekipni bod. Napomenuti, Srem nastupa oslabljen u derbiju, bez dva ponajbolja igrača,Bačević i Kličarić,koji su od početka sezone beležili dobre i značajne rezultate. Dok je Kristal nastupao u punom sastavu.

Istakao se Sremov igrač,Radoslav Škarin 567 oboren čunj, koji je napravio veliku razliku nad protivnikom, uzeo igrački bod i našao se na listi najboljih igrača proteklog kola za gostujuće igrače.

Izuzetno neuobičajeno, a dešava se ne tako često, da se na utakmici odigra potpuno ujednačeno. Isti broj oborenih čunjeva 3291:3291 takođe i jednak broj igračkih bodova 3:3 i kada se doda po bod na ukupno oborene čunjeve, krajnji rezultat 4:4, što govori koliko je meč bio uzbudljiv do poslednje odigrane kugle!

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7970117.1484117.4998