Ostalo

Dva zlata u Sarajevu

Sarajevo. Mladi atletičari Sirmiuma vratili su se juče iz Sarajeva sa završnice sportskih igara mladih sa osvojene dve zlatne medalje i tako još jednom  dostojno prezentovali svoj grad Sremsku Mitrovica i državu Srbiju.

Ekipa između dve vatre nakon kvalifikacije u Sremskoj Mitrovici i pobede na Republičkom takmičenju u Priboju u velikom finalu pobedila je domaću ekipu Atlete iz Sarajeva ubedljivo sa 2:0 po setovima 15:8 i 15:5. Ekipa je nastupila u sastavu: Andrej Aćimović, Mihajlo Žabić, Teodor Stojković, Ognjen Tubić, Dejan Mojsin, Anastasija Stanković, Kim Sretković  Vanja Kečić i Lara Džever. A potpunu radost Mitrovčanima priredila je Vanja Kečić koja je prvo pobedila u kvalifikaciama, a nakon toga osvojila zlatnu medalju u trci na 60 m. dok su drugo i treće mesto osvojile devojčice iz Zagreba.

Na ovom lepom takmičenju koje nam je svima trebalo nastupilo je preko petstotina učesnika iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovina uz veliki trud domaćina i neviđene mere predostrožnosti.

Pobednički tim Sirmiuma do trijumfa predvodili su Sanja Mojsin, Katarina Kečić i Goran Pavlović koji su za svoj trud i znanje takođe zaslužili zlatne medalje.. 

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176