Ostalo

Ubedljiva pobeda za Srem donosi treću poziciju na tabeli

Novi Sad. Kuglaški klub „Srem”, Sremska Mitrovica, kao domaća ekipa odigrava utakmicu u Novom Sadu, na kuglani Alimenta. Izuzetno važna pobeda za Sremce za podizanje samopouzdanja pred nastavak prvenstva. Protivnik je bio Junaković Prigrevica iz Prigrevice.

Meč počinje napadački sa obe strane, za Srem nastupaju, Mario Ružecki i Dragan Vukelić, prvi odigrava slabo tako da je morala nastupiti izmena, u igru posle 57 hitaca ulazi Boris Lukač, odigrava bolje ali ne uspeva uzeti bod, protivnik bio prejak. Na drugoj strani Vukelić dobrom igrom uspeva uzeti igrački bod. Rezultat posle prvog bloka 1:1 i 45 čunjeva razlike za goste. Drugi par izlazi u sastavu Radoslav Škarin i Predrag Kovačić, obojica odigravaju vrlo dobro, uzimaju svaki po bod, rezultat je 3:1 i okreću prednost čunjeva za domaću ekipu. Treći par, Anđelko Kličarić i Branislav Bačević takođe vrlo dobrom igrom osvajaju bodove,na kraju 7:1 i preko 100 čunjeva razlike za Sremce. 

Ubedljiva pobeda za „Srem” donosi treću poziciju na tabeli. Napomenuti da su prisutni na kuglani Alimenta u trenucima odigravanja meča, bili svedoci izuzetne atmosfere i sjajnog navijanja. Sto je značajno uticalo na igrače da odigraju visok ekipni rezultat 3408 oboren čunj, kojim mogu da se pohvale i neke superligaške ekipe.

Istakao se Mitrovčan, Predrag Kovačić sa bez malo odličnim rezultatom i pokupio je epitet najboljeg igrača utakmice sa 591 oboren čunj. Takođe s tim rezultatom on je drugi najbolji igrač u prvoj Vojvođanskoj ligi u odigranom 3. kolu.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176