Ostalo

Ubedljiva pobeda kuglaša Srema i dobar start sezone

Novi Sad. Kuglaški klub Srem, Sremska Mitrovica, započinje novu sezonu pobedom na domaćoj kuglani Alimenta u Novom Sadu, protivnik Sloboda Stara Moravica.

Novu sezonu kuglaši Srema započinju sa izvanrednim pojašanjem, igrač iz Rume, Dragan Vukelić koji je nastupao za Crvenu Zvezdu Beograd i Spartak Subotica u prethodnim sezonama,potpisao pristupnicu u prelaznom roku i tako izuzetno pojačao Mitrovčane!

Ambicije su porasle, sa Draganom i ostalim igračima u timu, Mitrovčani već u prvoj utakmici prave dobar ekipni rezultat, za respekt, 3408 oborenih čunjeva.

U prvom bloku Sremci odlučuju da nastupe napadački i bace u vatru novog igrača, Vukelić ne podleže pritisku, odigrava dobar rezultat i uzima bod, Ružecki odigrava slabije na početku meča ali se vraća, preokreće i uzima bod, Srem vodi 2:0 i 45 razlike.

Drugi par nastupa sa psihološkim olakšanjem sa stečenom prednošću prvog bloka. Kovačić odigrava odlično ali gubi za nekoliko čunjeva protiv fenomenalnog igrača iz Moravice koji je na kraju bio igrač utakmice sa 601 oboren čunj. Lukač kreće dobro ali nedovoljno dobro, menja ga Škarin koji nešto malo izvlači rezultat i tako je 2:2 i plus 7 za domaću ekipu.

Treći blok igraju Bačević i Kličarić, uigrani tandem, odigravaju odlično uz fenomenalno navijanje prisutnih Sremaca, prave veliku razliku i na kraju ipak ubedljiva pobeda 6:2 za Srem i dobar start sezone. 

Veći broj kuglaša Srema našao se u najboljoj šestorci kola, sjajna kuglana Alimenta dozvoljava dobre rezultate ali i forma kuglaša zadovoljavajuće deluje!

Najava događaja

14jan(jan 14)16:0019mar(mar 19)15:00Raspisan pesnički konkurs „Mašta i snovi”

02feb20:0021:00Žena moga muža | komedija

04feb20:0021:00Dragan Šivoljski Nikolaj | autorski koncert

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.0196117.3717117.7238