Ostalo

Dvadeset medalja za Sirmium

Šabac. Mladi atletičari Sirmiuma bili su uspešni na tradicionalnom Gospoinskom mitingu u Šapcu. Više stotina takmičara nadmetalo se u nedelju za medalje, a ostvareni rezultati ostaće za pamćenje.

Vanja Kečić sa dva zlata u trci na 60 m. i u skoku u dalj bila je prava zvezda. Marko Milinović je pobedio na 300 m. dok je na 100 m. bio drugi. Dejan Mojsin je vorteks bacio 42 m. i osvojio zlato dok je u skoku u dalj bio treći. Čikić Strahinja srebro na 300 i bronzu na 60 m. Kim Sretković dve medalje obe bronze na 60 m. i bacanju vorteks. Ognjen Tubić je bio drugi u skoku u dalj dok je Dunja Josimović osvojila bronzu u trci na 200 m. Travica Maša je bila treća na 60 m. baš kao i Mina Petrović u bacanju vorteks. Andrea Maričić je bila treća u skoku u dalj baš kao i Teodor Stojković u bacanju vorteks.

Svoju prvu medalju na svom prvom takmičenju osvojila jeLenka Glavašević u skoku u dalj. Luka krnjević je bio drugi u bacanju vorteks baš kao i Luka Prekajac u bacanju kugle što nije njegova disciplina. Šiđanka Nevena Vlaisavljević u svom prvom nastupu u bacanju vorteks osvojila je srebrnu medalju. 

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291