Ostalo

Sedam medalja Sirmiumu

Novi Sad – Atletičari Sirmiuma posle pauze usled korone virusa nastupili su proteklog vikenda u Novom Sadu na šampionatu Vojvodine za juniore i osvojili sedam medalja od čega pet zlatnih.

Mina Dasović je osvojila zlato u disciplini bacanje kugle dok je u bacanju koplja osvojila bronzu. Ognjen Despić je ponovo pokazao da je bez premca i nadmoćno je trijumfovao u svojoj disciplini bacanju koplja. Mila Marinković je još jednom potvrdila svoj raskošni talenat u trci na 400 m i nadmoćno osvoila zlato i sada samo treba da trenira.

Na svom prvom takmicenju prijatno je iznenadio Igor Sekulic koji je još uvek pionir, a u skoku u vis osvojio je srebrnu medalju. Igor je uspešan košarkaš u kk Srem momak za sve.

Posebno su bile raspolozene štafete u obe konkurencije 4×100 i nadmoćno osvojile zlatne medalje. Devojke su nastupale u sastavu Sara Kiš, Vanja Milanovic, Mila Marinkovic i Ksenija Zoranović. Juniori su trijumfovali u sastavu Igor Sekulic, Vladimir Pašic, Vuk Marinković i Nemanja Babić.

Ksenija Zoranović je u sprintu na 100 m bila četvrta sa ličnim rekordom 12,53.

Trener Goran Pavlović ističe da je zadovoljan rezultatima da to sve može biti još bolje i da su sportisti željni takmičenja.

Najava događaja

25junCelodnevni dogadjajFutsal turnir u Laćarku i ove godine

25jun20:0000:00„Mitrovačka noć pod zvezdama” sugrađani u ulozi astronoma

26jun12:0013:00„MAŠA I MEDVED” | predstava za decu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.2209117.5736117.9263