Odbojka

Ubljankama bodovi u Mitrovici

Sremska Mitrovica. Subota, 18. februar 2023. GŽOK Srem – ŽOK Ub 0:3 (22: 25, 20:25, 17:25) 59:75 Mitrovačka gimnazija – Sremska Mitrovica; Sudije: Jović Vladimir i Jovančić Branislav

Favorit ekipa Uba nije dala nikakvu šansu Sremu  u meču 17. kola Superlige Srbije u odbojci. Sremove igračice su u meč ušle hrabro ne respektujući protivnika. Uspevale su i da se nose sa iskusim igračicam sa Uba ali je kvalitet ipak došao do izražaja. Kuriozitet meča je da su za ekipu Uba igrale tri nekadašnje mitrovačke igračice sestre Nikolina i Katarina Lukić i Ana Tadić.

U ravnopravnoj igri prvog seta Srem je čak uspeo da napravi tri poena razlike 17:14 ali su tada odlično odigrale Čelić i Erić pa je Ub preokrenuo i dobio prvi set. U drugom setu se vodila ravnopravna borba do polovine kada je tim Uba definitivno prelomio set i došao u psihološku prednost koju će zadržati i u narednom trećem setu.

 U ekipi Srema se odličnim prijemom i solidnim napadom istakla Dunja Grabić a dobru igru je pružila i Milica Živanović.

U sledećem kolu Srem u Obrenovcu gostuje ekipi TENT-a.

GŽOK Srem: Mihajlović, Grabić, Sarić, Dapčević (libero), Stevanović, Milunović, Drašković, Antić, Živanović, Milojević, Egić, Gaćeša, Jovanović, trener Musulin Mirjana, pom. trener Nikola Kapric.

ŽOK UB: Lukić K, Lukić N, Tadić (llibero), Erić, Petrović, Cvetinčanin, Gligorić, Novosel, Vujković, Perović, Petranović, Čelić, Benitez, Đorđević, trener Marijana Boričić.

Najava događaja

10okt16:0020:00Trener svetske atletske šampionke Femke Bol drži predavanje u Sremskoj Mitrovici

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8625117.2141117.5657