Odbojka

Mladi odbojkaši pokazali svoje znanje

Sremska Mitrovica. Završna manifestacija  programa razvoja muške odbojke „Moj prvi smeč održana u Mitrovici”.

Muški odbojkaški klub Srem Iton je uz podršku Odbojkaškog saveza Srbije organizovao školu odbojke koja je u prošloj sezoni  prihvatila veliki broj dečaka sa teritorije naše opštine.  Pored centralne škole odbojke u osnovnoj školi S. B. Paja koju su vodili Zoran i Jovan Kovačića u vežbe i takmičenje su se uključila deca iz škole odbojke Bratislava Dostanića (Pinki), škole iz Noćaja (trener Petar Šarić) i Erdevika (trener Slavko Draganović).

Na završnom takmičenju  koje je održano u Sportskoj hali Mitrovačke gimnazije prvo mesto je osvojila Škola odbojke Bajić,

druga je škola odbojke Noćaj,

treći su Erdevičani.

Medalje je najboljim ekipama uručio Aleksandar Andonović, trenutno najbolji mitrovački odbojkaš koji  je sportsku karijeru otpočeo u mitrovačkim klubovima Srem 022 i Srem Iton a potom niz godina igrao za jedan od najuspešnijih srpskih klubova beogradsku Crvenu Zvezdu.

Zahvaljujući programu Odbojkaškog saveza Srbije ,,Moj prvi smeč” Sremska Mitrovica ponovo dobija odličnu bazu za razvoj muške odbojke, a i u narednoj sezoni nosilac ovih aktivnosti će biti profesor Zoran Kovačić u saradnji sa odbojkaškim klubom Srem Iton.

Najava događaja

04decCelodnevni dogadjaj06Projekcije francuskih filmova

07dec18:0018:30Izložba Radojevići iz Fruškogorske 13

08dec21:0022:30Električni Orgazam u Domu omladine

22dec18:0019:0035. Međunarodni „Domis enterijeri” turnir u malom fudbalu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8228117.1743117.5258