Odbojka

Sremove odbojkašice poražene u Obrenovcu

Obrenovac. Subota, 19. februar 2022. u 19 sati OK TENT – GŽOK SREM 3:1 (23:25, 25:15, 2:16, 25:16) JP SKC Obrenovac gledalaca 120; sudije: Zelenović Đorđe – Popović Tomislav.

Odbojkašice Srema poražene su na gostovanju u Obrenovcu od domaće ekipe TENT-a. U vrlo kvalitetnoj utakmici Sremice su dobro otvorile meč i posle velike borbe dobile prvi set.  Domaće igračice su pokušale slomiti prijem Srema konstantno gađajući Minu Stanojević ali se ona odlično branila pa je Srem bio u prilici da brzo napada što mu je i donelo prednost. Bez obzira što je TENT vodio tokom seta pri kraju Sremice su  preko Mihajlović i Grabić preokrenule i od zaostatka 21:18 stigle do 23:25. Bilo je to novo iskustvo jer su mlade igračice Srema pokazala da mogu preokrenuti rezultat u teškoj završnici što im je do sada bila najveća slabost.

Domaće igračice su se posle izgubljenog prvog seta trgle i zaigrale mnogo bolje. Kvalitet TENT-a je došao do izražaja.  Razigrale su se Jovana Cvetković i Jelen Stanimirović pa je TENT u sva tri naredna seta bio dominantan i ostvario zasluženu pobedu.

Srem je igrao oslabljen bez libera Ane Tadić što je u značajnoj meri oslabilo ekipu. Sledeće nedelje u poslednjem 18. kolu Super lige Srbije Srem se u Sportskoj hali Mitrovačke gimnazije sastaje sa ekipom OK Inđije. Pobednik meča će sezonu završiti kao sedmoplasirani a poraženi će biti osmi na tabeli.

ŽOK TENT: Đurović, Mandović, Popović, Sušić, Stanimirović, Pakić, Cvetković, Malešević, Mijatović, Čikuc Deans Nađa, Carić, Čikuc Deans Nataša, Mitrović, Gočanin trener Vladimir Vasović

GŽOK Srem: Mihajlović Ana, Stanojević, Grabić, Gaćeša, Egić, Lukić, Jeković, Danilović, Dragović, Antić, Berbatović, trener Mirjana Musulin, pom. trener Nikola Kapric

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042