Košarka

Pobeda kadetkinja ŽKK „Srem” u Kraljevu

Kraljevo. U poslednjem kolu Kadetske lige Srbije, ŽKK „Srem” je pobedio na gostovanju ekipu ŽKK „Kraljevo” rezultatom 58:65 (18:16, 12:19, 13:16, 15:14).

Košarkašice „Srema” odlično su odigrale na ovom meču, pored velike želje za pobedom pokazale su i ogromnu odgovornost, uigranost i igračku zrelost. U 5. minutu meča ekipu „Srema” zadesio je veliki peh jer je Baženova Marija povredila skočni zglob pa su gošće bile oslabljene do kraja utakmice. Posle prve četvrtine „Kraljevo” je vodilo sa 3 poena razlike da bi gošće ubrzo preokrenule rezultat pa se na odmor otišlo sa 5 poena prednosti za „Srem”.

Borbene košarkašice iz Sremske Mitrovice nastavile su u sjajnom ritmu i u nastavku meča pa su se na 7 minuta pre kraja odlepile na 12 poena razlike. Smirenom i sigurnom igrom igračice u crno-žutim dresovima održavale su svoju prednost i nisu dozvolile košarkašicama iz Kraljeva da ozbiljnije ugroze njihovo vođstvo pa je ŽKK „Srem” na kraju slavio rezultatom 65:58. 

Najefikasnija igračica u ekipi ŽKK „Srem” bila je Riđošić Anđela sa 22 poena, Janković Jelena 13p, Simić Ana 11p, Nikolić Mila 11p, Trkulja Branka 6p, Baženova Marija 2p, Jerinić Milica, Balanac Nikolina.

Trener „Srema” Savić Lazar ukazao je šansu svim igračicama na meču.

Najefikasnija igračica u ekipi „Kraljeva” bila je Arsović Dijana sa 23 poena. 

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929