Košarka

Košarkašice ŽKK „Srem” prvakinje Vojvodine u mlađim pionirkama

Sremska Mitrovica. Košarkašice ŽKK „Srem” iz Sremske Mitrovice šampionke su Vojvodine u kategoriji mlađih pionirki, uzrasta do 12 godina. Danas je tim povodom, organozovana podela medalja i plaketa u hali „Pinki”. 

Zlatne medalje košarkašicama podelio je načelnik Gradske uprave za kulturu i sport i bivši proslavljeni košarkaš Vasilj Ševo. 

Plaketu ekipi ŽKK „Srem” za osvojeno 1. mesto u Vojvodini dodelila je Sanja Reljić bivša reprezentativka Srbije u košarci, a nagradu je primio predsednik kluba Nikola Budošan. 

Zatim je plaketu za najbolju košarkašicu Vojvodine dobila igračica „Srema” Angela Ladinek. 

Za najboljeg trenera u Vojvodini plaketu je dobio trener ŽKK „Srem” Nikola Milošević. 

Poklone Gradske uprave za kulturu i sport u vidu šampionskih majica, igračicama je podelio generalni sekretar Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica Nemanja Crnić. 

Najmlađe košarkašice ŽKK „Srem” osvojile su 2. mesto u Vojvodini u najmlađoj kategoriji minibasket, uzrasta do 10 godina, a srebrne medalje uručila im je Sanja Reljić iz Košarkaškog saveza Srbije.

Načelnik Vasilj Ševo čestitao je igračicama, treneru i upravi kluba na sjajnim rezultatima, poželeo da nastave i dalje sa uspesima i naglasio da Grad Sremska Mitrovica prepoznaje uspehe naših sportista i da će uvek pomagati i nagraditi svakog.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176