Košarka

Košarkašice „Srema” poražene od velikog „Partizana” u Kupu Srbije

Sremska Mitrovica. U utakmici 1/8 finala Kupa Srbije odigranoj večeras u hali „Pinki”, ŽKK „Srem” je izgubio od ekipe KŽK „Partizan 1953” rezultatom 49:84 (10:14, 11:24, 5:23, 23:23). 

„Sremice” su ušle hrabro u meč i uspele da održe rezultatsku ravnotežu tokom prvog perioda da bi u nastavku pa sve do kraja utakmice igračice slavnog „Partizana” povećavale svoju prednost iz minuta u minut. Mlade košarkašice „Srema” uživale su u utakmici sa sedmostrukim prvakom države, ekipom „Partizana”. Košarkašice u crno-belim dresovima pokazale su sav svoj kvalitet, iskustvo i uigranost. Beograđanke su se posle pobede nad „Sremom” plasirale u 1/4 finale Kupa Srbije.

Najefikasnija igračica u ekipi ŽKK „Srem” bila je: Riđošić Anđela sa 14 poena, Popović Radmila, Nićiforović Anastasija, Aničić Marijana.

Ekipu „Srema” sa klupe vodio je trener Savić Lazar.

Najefikasnija igračica u pobedničkoj ekipi iz Beograda bila je Luković Branka sa 21 poenom, Jovanović Marta 16p, Olić Sofija 15p, Vuković Jovana 11p, Vučković Nevena 9p, Miškić Bojana, 2p, Lukić Ana 2p, Perišić Mina 1p, Marjanović Gorana, Veselinović Teodora.

Ekipu „Partizana” vodio je sa klupe proslavljeni trener Ivić Slađan. 

Utakmica je odigrana bez prisustva publike zbog pandemije.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291