Ostalo, Sport

Odličan nastup Sirmiuma

SREMSKA MITROVICA. U subotu 11. maja u Sremskoj Mitrovici, održano je Prvenstvo Vojvodine za seniore/ke. Atletski klub Sirmium imao je 10 predstavnika koji su osvojili čak 11 medalja, a ovaj fantastičan uspeh je još zapaženiji s obzirom da je 8 takmičara trenutno u mlađem i starijem juniorksom stažu.

Medalje su osvojili Dasović Mirjana zlato u bacanju kugle i bronza u bacanju diska, Čančarević Anja bronza u kugli i srebro u disku, Ilić Petar dva zlata u kugli i disku, Čarnopiski Filip srebro u disku.

Lazić Marko je pobedio u skoku u vis i postao šampion Vojvodine iako je tek prva godina mlađih juniora, baš kao i Milinović Marko koji je pobedio u disciplini 100m i postao prvak Vojvodine, a još uvek je junior. Njegov drug iz razreda, Marinković Vuk došao je do bronze na 400m. Za kraj, kao „šlag na tortu” došla je i štafeta 4x100m u sastavu Čikić Strahinja, Marinković Vuk, Đonić Stefan i Milinović Marko, koja je ubedljivo trijumfovala iako je sastavljena od mlađih i starijih juniora.

„Zadovoljni smo zaista brojem medalja koje smo osvojili. Očekujemo bolje i vrednije rezultate u periodu koji dolazi, s obzirom da je ovo prvo takmičenje na otvorenom,” napominje trener Macanović Slobodan.

Najava događaja

Current Month

15avg(avg 15)21:0017(avg 17)21:00Festival Art Front 2 na mitrovačkom Hipodromu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7194117.0706117.4218