Košarka, Sport

ŽKK „Srem” ponovo najbolji klub u Vojvodini

NOVI SAD. Ženskom košarkaškom klubu „Srem” iz Sremske Mitrovice je ponovo pripala nagrada za ostvarene rezultate u takmičenjima mlađih kategorija za 2023. godinu. Nagrada za najbolji klub dodeljena je juče na svečanoj ceremoniji u Novom Sadu predsedniku ŽKK „Srem” Nikoli Budošanu.

ŽKK „Srem” je nastavio da ostvaruje fantastične rezultate pa je tako u protekloj godini postao: šampion Vojvodine u pionirskoj kategoriji i nakon toga treće mesto na finalnom turniru prvenstva Srbije za pionirke, u kadetskoj konkurenciji vicešampion Vojvodine kao i u najmlađoj konkurenciji minibasket gde je osvojio vicešampionsku titulu u Vojvodini.

ŽKK „Srem” je ovim fantastičnim i nestvarnim rezultatima ponovo pomerio granice u pisanju košarkaške istorije. Sremska Mitrovica ponovo može da se ponosi rezultatima koje su postigle košarkašice Srema ali ništa od velikih uspeha ne bi bilo bez velike pomoći i podrške lokalne samouprave Grada Sremska Mitrovica. 

ŽKK „Srem” je nastavio sa sjajnim uspesima i ove sezone jer je već obezbedio plasman na završni turnir Srbije u kadetskoj konkurenciji, završne tutnire Vojvodine u pionirskoj i mlađoj pionirskoj konkurenciji dok je veoma blizu da i u juniorskoj kategoriji izbori plasman na završni turnir Srbije.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042