Ostalo, Sport

Pregršt medalja za karate klub „Srem”

ARANĐELOVAC. U subotu, 17. februara, u sportskom centru u Aranđelovcu održan je međunarodni turnir „Aranđelovac Open” u organizaciji karate kluba Knjaz i Karate Federacije Srbije.

Domaćin ovog prestižnog turnira bila je Roksanda Atanasov trener naše olimpijske prvakinje Jovane Preković. Na turniru je učestvovalo 9 država a prijavljeno 970 takmičara.

Na takmičenju su nastupile i najbolje takmičarke karate kluba Srem koje su osvojile pet medalja.

Anđela Perović osvojila je zlato u kategoriji kate kadetkinje dok je u istoj kategoriji srebro pripalo Mioni Murić. Sara Starčević osvojila je srebro u kategoriji kate juniorke, a Helena Malbašić bronzu. U kategoriji kate ekipno kata tim osvojio je zlatnu medalju.

U nedelju, 18. februara, u sportskom centru Park u Staroj Pazovi održano je prvenstvo regiona Srem za poletarce pionire i nade.

Karatisti Srema osvojili su 16 medalja i to 10 zlata, 4 srebra i 2 bronze. Zlato su osvojili Sara Trumić, Uroš Trumić, Nina Vukas, Lena Brnja, Kalina Nikolić, Maja Perić, Jana Vrekić, Kosta Mačkić, Dunja Berežni i Jovana Benak. Srebro je pripalo Dunji Perović, Dunji Pavlović, Vuku Mačkić i Dušanu Saviću. Bronzu su osvojile Ivona Davidović i Emilija Pejkić. Svi osvajači medalja ostvarili su plasman za prvenstvo Vojvodine.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630