Košarka, Sport

ŽKK „Srem” i KK „Srem” ugostili grčke ekipe 

SREMSKA MITROVICA. Danas je održan predivan, sportski, prijateljski, košarkaški dan u Sremskoj Mitrovici. U sklopu priprema za nastavak prvenstva Grčke, u našem gradu gostovali su košarkašice i košarkaši ekipe Neapoli.

Košarkašice kadetskog uzrasta odigrale su prijateljsku međunarosnu utakmicu u kojoj su se sastale ekipe ŽKK „Srem” i ŽKK „Neapoli” iz Soluna iz Grčke. Srem je slavio rezultatom 66:42. 

Utakmica je bila odlična, borbena i sa mnogo lepih poteza. Sremice su bile konstantno u vođstvu tokom meča. Gošće iz Grčke otišle su zadovoljne i pune prelepih utisaka iz Sremske Mitrovice. Veliko iskustvo i nezaboravna uspomena sa jedne međunarodne košarkaške utakmice za igračice i trenere obe ekipe.

Posle utakmice devojaka usledila je utakmica između košarkaša KK „Srem” i KK „Neapoli”. Gosti iz Grčke slavili su rezultatom 29:35. Utakmica je bila odlična, obe ekipe želele su pobedu. Prelepi potezi krasili su utakmicu košarkaša, a treneri su imali priliku da provere trenutne forme svojih ekipa pred nastabqk prvenstva.

 Publika u sali Mitrovačke gimnazije uživala je danas u dvomeču srpskih i grčkih klubova.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042