Ostalo, Sport

Tri medalje atletičarima Sirmiuma

BEOGRAD. U subotu i nedelju, 20. i 21. januara održano je dvoransko prvenstvo Srbije za mlađe juniore/ke u Beogradu. Atletski klub Sirmium je imao svega četiri predstavnika, ali je osvojio tri medalje.

Prvog dana takmičenja, štafeta 4×200 m. je došla do bronze, a sutradan, 4×400 m. do srebra. Obe štafete su nastupile u sastavu Lazić Marko, Aleksa Milutinović, Čikić Strahinja i Đonić Stefan.

Pored toga, u nedelju, u trci na 60 m. sa preponam Đonić Stefan je pobedio i osvoji zaltnu medalju u svom debiju na ovoj visini prepona.

Kada se uzmu u obzir uslovi tokom zime u kojima treniramo, a u kojim uslovima treniraju deca u Beogradu i Novom Sadu, možemo biti zaista zadovoljni učinjenim. Upravo to je i razlog zbog kojeg smo nastupili sa malim brojem takmičara, jer nemamo jednake mogućnosti kao klubovi iz prestonice naše zemlje, odnosno autonomne pokrajine.

„Ovi momci će biti okosnica kluba za ekipno prvenstvo Srbije na otvorenom, gde se na leto nadamo novim i većim uspesima”, konstatuje trener Slobodan Macanović.

Najava događaja

18junCelodnevni dogadjaj30Poziv za XXVIII sremskomitrovački salon

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7102117.0614117.4126