Ostalo, Sport

Kuglaši Srema u dve utakmice pobeda i poraz

PADINA/NOVI SAD. Protekle dve nedelje Kuglaši Srema iz Sremske Mitrovice odigrali dva kola i ostvarili zapažene rezultate. Sa jednim porazom i jednom pobedum usled spleta okolnosti na ostalim mečevima u ligi, zauzimaju vrlo dobru drugu poziciju na tabeli. Sremci nastavljaju sa dobrim rezultatima i protiv jačih ekipa pokazuju karakter i borben sportski duh.

Padina i kuglaski klub Dolina ugostili su kuglaše iz Sremske Mitrovice, uvek neugodno gostovanje za sve ekipe,i ovaj put Sremci nisu uspeli uzeti bodove domaćoj ekipi iz Banata. Igrao se neizvestan meč, gosti su imali šanse tokom utakmice da preokrenu rezultat, falio jedan dobar rezultat za pobedu no domaćinska kuglana je bila nesavladiva prepreka za neke od igrača Srema dok su domaćini iz Padine pokazali čvrstinu na domaćem terenu i zasluženo savladali do tada lidera tabele Srem. 

Na utakmici se istakao gostujući igrač Sremaca Bežanović Bogoljub sa visokim rezultatom preko 600 oborenih čunjeva i ujedno bio igrač utakmice.

Novi Sad i domaća kuglana Alimenta,za kuglaški klub Srem, Sremska Mitrovica je u sledećem kolu bilo mesto gde su Kuglaši Srema sastaju sa još jednom neugodnom i veoma jakom ekipom, Svavije iz Kovačice.

Sremci ponavljaju veoma dobru igru iz predhodnih odigranih kola i uzimaju oba boda uz uzbudljiv i dramatičan meč.

Pocetak utakmice pripao domaćim igračima Lukaču i Ružeckom, oba igrača uzimaju bodove i prave razliku u čunjevima, solidnim pojedinačnim rezultatima.

Drugi par za Srem nastupaju pojačanja iz Rume, Bežanović i Aleksa Jevremović. Bogoljub odigrava ispod svog nivoa i gubi bod, dok mladi Aleksa odigrava dobar rezultat ali protivnik uz malo sreće uzima bod i tako dovodi utakmicu u pitanje pobednika. Rezultat je 2:2 i nešto preko 20 čunjeva za Srem. 

Treći blok za Sremce nastupaju iskusni i sigurni igrači Kovačić i Bačević. Odličnom igrom zaključuju meč u svoju korist, ostvaruju sjajne pojedinačne rezultate i donose pobedu Sremu. Na kraju 6:2 naizgled ubedljiva, ali uz dramu tokom celog meča izvojevana pobeda kuglaša Srema.

Na ovom meču se istakao Kovačić Predrag sa rezultatom preko 600 oborenih čunjeva i time odneo epitet igrača utakmice, istim rezultatom obeležio je zvanje najboljeg igrača celog odigranog kola u ligi.

Mitrovčani i Rumljani udruženi u ekipi Srema ostvaruju konstantno od početka prvenstva ujednačene, veoma dobre ekipne rezultate, što doprinosi visokoj drugoj poziciji na tabeli.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630