Ostalo, Sport

Karate klub Srem osvojio drugo mesto na trofeju Beogradski pobednik

BEOGRAD. Ovog vikenda je održan 47. BEOGRADSKI POBEDNIK – Trofej Beograda u sportskoj hali Pionir u Beogradu. Na ovom prestižnom međunarodnom turniru nastupilo je 9 država: Bosna i Hercegovina, Bugarska, Grčka, Mađarska, Crna Gora, Makedonija, Sovenija, Slovačka i Srbija. Učesestvovalo je preko hiljadu takmičara u katama i borbama.

Karatisti Karate kluba „Srem“ iz Sremske Mitrovice predvođeni trenerom Ivom Vinković zauzeli su 2. mesto u generalnom plasmanu klubova. Karatisti srema osvojili su 10 zlata, 3 sreba i 4 bronzane medalje.

Najuspešnija takmičarka sa osvojene 3 zlatne medalje je kadetkinja Helena Mlabašić.

Zlatne medalje su osvojili Dušan Savić, Jovana Benak, Dunja Berežni, Željko Mošić, Dunja Likić, Miona Murić, Helena Malbašić, Maja Perić i kata tim kadetkinke/juniorke u sastavu Murić, Perovic, Malbašić i Starčević. Srebro su osvojili Uroš Trumić, Lena Brnja, Žana Đurđević.

Bronza je pripala Nini Vukas, Dunji Pavlović, Anđeli Perović i Sari Starčević.

Na takmičenju su nastupile u katama Sara Glumac i Elena Milošević ali ovaj put bez medalje. Ovo je sjajan uspeh Karate kluba Srem na početku takmičarske sezone i potvrda uspešnog i napornog rada trenera i takmičara u klubu.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630