Ostalo, Sport

Uspešan vikend za atletičare Srema

RUMA. U nedelju 17. septembra 2023. u Rumi je održan polumaraton na kojem je nastupila ženska ekipa u štafetnoj trci 3x7km u sastavu Kostadinović Aleksandra, Šubatlija Jovana, Gavrilović Lana, devojke su trčale hrabro po jako toplom vremenu, u apsolutnom plasmanu u muško/ženskoj konkurenciji zauzele su drugo mesto iza muške ekipe sa zaostatkom od jednog minuta, dok su u ženskoj konkurenciji zauzele ubedljivo prvo mesto!

Istog dana u Smederevu je održana trka “Trofej Smederevske tvrđave” gde su mališani kluba ostvarili izvanredan uspeh osvojivši 8 medalja. Zlatne medalje osvojile su Nikolić Kalina u trci na 50m sa preponama i Perić Sara u disciplini skok udalj, srebrne medalje osvojili su u disciplinama 60m Marčok Anja i Stanojević Milica, i Kosanović Nikola u disciplini 120m, do bronze su došle sestre Jana i Maša Pavlović u disciplini 200m, i Milovanović Sara u skoku udalj.

Učestovala je štafeta atletskog kluba na distanci 4x60m i osvojile su visoko četvrto mesto iako su učestvovale u trci sa starijim godištem od njih, na istom takmičenju učestvovale su Naglić Rina i Pajić Vera. Treneri su prezadovoljni ostvarenim rezultatima i svim takmičarima čestitaju na zalaganju.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7691117.1205117.4719