Ostalo, Sport

„OCR” trke: Neviđen događaj u Mitrovici do sada

Sremska Mitrovica – U subotu i nedelju, 2. i 3. septembra su održane OCR trke sa preprekama za decu i odrasle pod nazivom „Battle for Sirmium” i skupile toliko učesnika, što odraslih, što dece, kako profesionalnih sportista, tako i rekreativaca, zaljubljenika u takmičenja i spremnih na izazove.

S tim u vezi, Grad Sremska Mitrovica izraža svoje zadovoljstvo uspešno organizovanim događajem, kao i time što je ove godine organizovana još jedna uspešna i posećena manifestacija, čime je naša Gradska plaža, prostor za kupanje, uživanje i porodicu, imala još jedan zanimljiv i neobičan sadržaj.

Zbog toga, Grad Sremska Mitrovica upućuje zahvalnost organizatorima ovog takmičenja, pre svega klubu „King Perfomance Sirmium” i Turističkoj organizaciji Grada Sremska Mitrovica, uključujući i sve ostale pojedince i organizacije koji su dali svoj doprinos da događaj bude toliko sadržajan i posećen i što su učesnici osim iz Sremske Mitrovice bili i iz okolnih gradova i opština.

Posebno nas raduje što je OCR trka za decu okupila čak 500 mališana, uzrasta od dve do sedam godina i osnovnoškolskog uzrasta. OCR KIDS trka u Sremskoj Mitrovici je bila drugačija od ostalih po tome što su se mališani takmičili na poligonima za odrasle, prilagođenim za njihov uzrast i zajedno sa svojim roditeljima pokazali da postoji toliko dece koja vole sport i koja su spremna za izazove. Zato su svi nagrađeni medaljama.

Najava događaja

30apr12:0013:00Humanitarni bazar u Bajićevoj školi

02maj09:0017:00Memorijalni turnir u malom fudbalu drugog maja u Sremskoj Rači

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7691117.1205117.4719