Ostalo, Sport

Kuglaši Srema odlični na početku sezone

NOVI SAD.  Kuglana Alimenta kao domaći teren za Kuglaški klub Srem, Sremska Mitrovica, u novoj sezoni i višem rangu takmičenja, u prva dva kola predstojeće 2023/2024. sezone donosi pozitivne rezultate. 

Kuglaši Srema odlicčni na pocetku sezone. Prvo kolo se igralo protiv Hajduka iz Kule i završeno ubedljivo za Sremce 8:0. Drugo kolo takođe kao domaća ekipa,Srem dočekuje favorita i pretedenta za ulazak u viši rang, ekipu Kljajićeva iz istoimenog mesta. Koji su pojačani pred sezonu sa dva izvanredna igrača,reprezentativca Srbije, Chalic i Trkulja, s tim se igrao derbi kola, koji je završen nerešeno. Sa tri boda posle 2. kola ekipa Srema zauzima prvo mesto, a Kljajićevo takođe sa tri boda na drugoj poziciji na tabeli.

Prvi meč protiv Hajduka obeležio je dobar ekipni rezultat gde je epitet najboljeg igrača utakmice uzeo Boris Lukač sa cifrom preko 600. Takođe se istakli dobrim rezultatima i pojačanja Srema , Rumljani Bežanović i Avramović.

Drugi meč pritiv Kljajićeva bilo je pravo uživanje pratiti, gledati, navijati, za sladokusce kuglanja lepa predstava, pravili su se veliki rezultati i neizvesno je bilo do samog kraja. Dva gore pomenuta igrača Kljajićeva su dominirali i visokim rezultatima preko 600 napravili veću razliku u oborenim čunjevima ali borbeni Sremci se nisu predavali i ujednačenom igrom uspeli da osvoje 4 igračka boda i time osvoje vredan bod protiv favorita. Ponovio se dobar ekipni rezultat i ponovila se dobra igra pojačanja iz Rume što je doprinelo pozitivnom ishodu meča za kuglaše iz Srema, koji odolevaju činjenici da nastupaju u Novom Sadu na izvanrednoj kuglani Alimenta, kao domaća ekipa, pored svega, donose zapanjijuće rezultate, time pokazuju karakter i odlučnost u borbi za plasman.

Najava 3.kola, Kugalski Klub Srem gostuje ekipi Doline iz Padine, mlada i perspektivna ekipa koja je takođe uz Srem ove sezone novajlija u ligi.

Najava događaja

04maj10:0017:00Uskršnje fotografisanje i bazar

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630