Košarka, Sport

ŽKK „Srem” ostvario odlične rezultate u ovoj sezoni

Sremska Mitrovica – Košarkaška sezona koja je prekinuta zbog pandemije koja trenutno pravi velike probleme kako kod nas tako i u drugim zemljama, najverovatnije se neće ni nastaviti. ŽKK „Srem” iz Sremske Mitrovice veoma uspešno je nastupao u prvenstvima kako u seniorskoj kategoriji tako i u mlađim kategorijama. 

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/profile_mask2.png

U seniorskom rangu košarkašice „Srema” plasirale su se u play-off 1. Regionalne lige „Sever” u kojem je odigrano samo jedno kolo. „Srem” je ostao uskraćen neodigravanjem 5 utakmica u kojima su naše devojke očekivale pobede u borbi za ulazak u Drugu ligu Srbije o čemu će savez doneti odluku i dati poslednju reč. 

U kategoriji pionirki (2005. i mlađe), ŽKK „Srem” je zauzimao 3. mesto u Vojvodini u momentu prekida prvenstva. Visoka pozicija na tabeli omogućavala je „Sremu” borbu sa trećeplasiranom ekipom iz Beograda (verovatno sa ekipom ŽKK „Partizan”) koju je „Srem” dva puta savladao u prijateljskim utakmicama pa su sa razlogom svi u klubu očekivali plasman na državno prvenstvo među 8 najboljih ekipa u Srbiji.

U kategoriji mlađih pionirki (2007. i mlađe), ŽKK „Srem” je delio 2. mesto u Vojvodini sa ekipom ŽKK „Proleter” Zrenjanin u trenutku kada je prvenstvo prekinuto. 

Ženski košarkaški klub „Srem” iz Sremske Mitrovice je ove sezone po ostvarenim rezultatima pokazao da je u samom vrhu u Vojvodini, a u nekim kategorijama i u Srbiji.

Najava događaja

18junCelodnevni dogadjaj30Poziv za XXVIII sremskomitrovački salon

23jun09:0015:00Dečija bećarijada u Martincima

24jun11:0012:00Taktičko-tehnički zbor policijskih vozila i opreme

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7100117.0612117.4124