Ostalo, Sport

Sirmium okićen zlatom

Beočin. Dana 8. marta 2020. u Beočinu održan je XXII TURNIR PRIJATELJSTVA. Na ovom turniru učestvovalo je 185 takmičara iz 23 kluba iz Srbije i 3 kluba iz Rumunije. U fer i sportskom takmičenju, karate klub SIRMIUM je bio najuspešniji i zauzeo prvo mesto u generalnom plasmanu sa osvojenih 173 bodova i 43 medalje, od kojih 27 zlatnih medalja, 11 srebrnih i 5 bronzanih medalja, drugoplasiran je karate klub iz Prokuplja sa 143 bodova i trećeplasiran Yu Karate Do sa 60 bodova.

Za najuspešnijeg takmičara u ženskoj i muškoj kategoriji na ovom takmičenju proglašeni su Andrea Aničić sa osvojenih 5 zlatnih i 1 srebrnom medaljom i Nemanja Žunić sa osvojenih 4 zlatne medalje, oboje iz karate kluba Sirmium.

Zlatne medalje osvojili su: Luka Petrović, Đurđina Ilić, Andrea Aničić, Aleksa Milićević, Nemanja Žunić, Vuk Petrović, Una Maksimović, Tijana Ivković, Uroš Babić, Aleksandar Pavlešin, Kalina Maksimović, Vladimir Pavlešin i Anastasija Pavlešin.

Srebrnu medalju osvojili su: Anđela Parović, Jovan Vojnovic, Maša Krivošija, Boško Ćirić, Mladen Marković i Srđan Ilić.

Bronzanu medalju osvojili su: Vojin Jovanović, Vukašin Krivošija, Luka Jokić i Đorđe Kopčić.

Ovo takmičenje smo iskoristili za proveru znanja i uvežbavanje tehnika za predstojeće ŠKOLSKO PRVENSTVO VOJVODINE koje se održava 14. marta 2020. u Inđiji u organizaciji KARATE SAVEZA VOJVODINE.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176