Ostalo, Sport

Kuglaši Srema sjajnom igrom do nove pobede

Novi Sad, Kuglana Alimenta, Kuglaški Klub Srem u 18. kolu 1. Vojvodjanske Lige,igra kao domaća ekipa, protiv Kuglaškog Kluba Novi Sad 1932 iz istoimenog grada.

Sjajnom igrom kuglaši Srema dolaze do vrednih bodova. Izvanredni rezultati obeležili meč i pružili brojnim prisutnim uživanje na prelepoj kuglani Alimenta.

Obarani su rekordi, kako ekipni tako i lični. Odigran je najviši ekipni rezultat od kada postoji Kuglaški Klub Srem, ujedno ekipni rezultat koji još nije odigran ove sezone u 1. VL. Lične rekorde ostvarili su Kličarić Anđelko 623 i Bačević Branislav 619 oborenih čunjeva. Pored svih rekorda, oboren je i broj promašaja na jednom meču,ukupno 8.

Izuzetan uspeh Sremaca koji pod pritiskom na domaćem terenu u Novom Sadu odigravaju vrhunski, dovode ekipu na 6.mesto tabele i beg sa začelja.

Tok meča, prvi blok Ružecki i Lukač Boris, prvi odigrava solidno ali gubi od protivnika bod, Boris odigrava sjajno, uzima bod i rezultat je 1:1 i 2 čunja za Srem.

Drugi blok, Klicarić i Kovačić, izvanrednom igrom obojica uzimaju po bod i prave ogromnu razliku 3:1 i preko 100 čunjeva za domaće.

Treći blok, Bačević i Pavlić povećavaju prednost i na kraju deklasirana ekipa Novog Sada gubi sa 6:2.

Treba napomenuti da je vrhunska igra Srema i visoki rezultati kako lični tako i ekipni, ukupno 3503 oborena čunja na jednom meču, izgledalo kao da igra neka jača superligaška ekipa.

Izuzetan uspeh ostvaren i na polju najboljih igrača svih domaćih ekipa od ukupno 6 koji se biraju svako odigrano kolo u ovom 18. kolu 3 igrača Srema našla su se među najboljima sa visokim ličnim rezultatima.

Najava događaja

06julCelodnevni dogadjaj31„Leto na Savi” Program manifestacije

13julCelodnevni dogadjaj13avgLetnje kreativne radionice

23julCelodnevni dogadjaj26Likovna kolonija „Sirmium 2021”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.2044117.5571117.9098