Ostalo, Sport

Kuglaši Srema sjajnom igrom do nove pobede

Novi Sad, Kuglana Alimenta, Kuglaški Klub Srem u 18. kolu 1. Vojvodjanske Lige,igra kao domaća ekipa, protiv Kuglaškog Kluba Novi Sad 1932 iz istoimenog grada.

Sjajnom igrom kuglaši Srema dolaze do vrednih bodova. Izvanredni rezultati obeležili meč i pružili brojnim prisutnim uživanje na prelepoj kuglani Alimenta.

Obarani su rekordi, kako ekipni tako i lični. Odigran je najviši ekipni rezultat od kada postoji Kuglaški Klub Srem, ujedno ekipni rezultat koji još nije odigran ove sezone u 1. VL. Lične rekorde ostvarili su Kličarić Anđelko 623 i Bačević Branislav 619 oborenih čunjeva. Pored svih rekorda, oboren je i broj promašaja na jednom meču,ukupno 8.

Izuzetan uspeh Sremaca koji pod pritiskom na domaćem terenu u Novom Sadu odigravaju vrhunski, dovode ekipu na 6.mesto tabele i beg sa začelja.

Tok meča, prvi blok Ružecki i Lukač Boris, prvi odigrava solidno ali gubi od protivnika bod, Boris odigrava sjajno, uzima bod i rezultat je 1:1 i 2 čunja za Srem.

Drugi blok, Klicarić i Kovačić, izvanrednom igrom obojica uzimaju po bod i prave ogromnu razliku 3:1 i preko 100 čunjeva za domaće.

Treći blok, Bačević i Pavlić povećavaju prednost i na kraju deklasirana ekipa Novog Sada gubi sa 6:2.

Treba napomenuti da je vrhunska igra Srema i visoki rezultati kako lični tako i ekipni, ukupno 3503 oborena čunja na jednom meču, izgledalo kao da igra neka jača superligaška ekipa.

Izuzetan uspeh ostvaren i na polju najboljih igrača svih domaćih ekipa od ukupno 6 koji se biraju svako odigrano kolo u ovom 18. kolu 3 igrača Srema našla su se među najboljima sa visokim ličnim rezultatima.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929