Odbojka, Sport

Nova pobeda odbojkašica Srema

Sremska Mitrovica – U utakmici jedanaestog kola Prve lige Srbije Srem je ostvario svoju jedanaestu pobedu načinivši još jedan korak ka željenom cilju osvajanju prvog mesta i povratku u Super ligu Srbije u društvo najboljih ekipa najtrofejnijeg ženskog sporta kod nas.

Srem – Roda 3:0 (25:14, 25:10, 25:20), Hala Mitrovačke gimnazije, gledalaca 120, sudije Galić i Lugić, delegat Mitić Miodrag, linijske sudije Marinković i Mlađan, zapisničar Milovac.

Sremice su u utakmicu ušle veoma motivisane svesne da se bez obzira na autoritet prvoplasirane ekipe gošće neće predati. Tim Srema je zaista odlično i organizovano igrao. Dobar prijem i sjajno razigravanje Roganović pružio je priliku glavnim napadačima Srema korektoru Jovanović, primaču Iričanin i srednjaku Andrić da se istaknu. Sve je igrom oduševila i mlada Vasić za koju gošće iz Beograda u većem delu utakmice nisu imale rešenje. Dobra igra se nastavila u drugom setu kada su Jovanović i Roganović preciznim servisima slomile prijem gošći.

U trećem setu trener Kapriš je dao priliku i ostalim igračicama da se istaknu što su one u potpunosti iskoristile. Gošće su pokušale da konstantnim servama na mladu Grabić razibiju prijem domaćih ali im to nije uspelo i Sremice su i ovaj set lako privele kraju. Roda je igrala mnogo bolje nego što to rezultat pokazuje. Dobar blok dve visoke igračice Stanković i Janjić i tvrda odbrana u polju ipak nije bila dovoljna da se suprotstave razigranim domaćim igračicama.

U sledećem kolu Srem u jednom od derbija prvenstva gostuje ekipi Omladinca iz Novih Banovaca.

Srem: Trajković, Grabić, Spremo, Vasić, Iričanin ,Roganović, Narančić, Egić, Jovanović, Andrić, Mićunović (l), Novaković, trener Kapriš, statističar Petrenj

Roda: Anđelković, Mijačević, Ristić, Nenadić, Stanković, Janjić, Jankov, Popović, Bundalo, Radulović, Radović, Radosavljević (l), treneri Bučevac i Prtenjača

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142