Ostalo, Sport

Prvim mestom završena takmičarska sezona za Karate klub „Srem”

Budisava. Karatisti karate kluba Srem ovog vikenda završili su ovogidišnju takmičarsku sezonu 1. mestom u generalnom plasmanu klubova na tradicionalnom turniru Panter Open koji je održan u Budisavi. Na turniru je nastupilo 30 klubova i preko 400 takmičara.

Mitrovački karatisti predvođeni trenerom Ivom Vinković osvojili su 30 medalja i to 14 zlata, 5 srebra i 11 bronzi i tako zauzeli ubedljivo prvo mesto u generalnom plasmanu klubova i osvojili pehar. Takođe na turniru za najuspešniju takmičarku proglašena je Helena Malbašić u katama, a kao najmlađi učesnici pehar su osvojili Isidora Dragojlović i Aleksandar Stanković.

Zlatne medalje su osvojili: Dunja Berežni, Dunja Pavlović, Helena Malbašić 2x, Filip Milosavljević, Jovana Radovanović, Branislav Lazarević, Žana Đurđević, Sara Starčević, Irena Grujanić, Aleksandar Stanković, Dunja Likić, i kata tim u sastavu Jovana Vasić, Miloš Marić i Branislav Lazarević.

Srebro su osvojili: MIla Likić, Aleksandar Marić, Isidora Dragojlović, Alek Daf, Jovana Vasić. Bronzanu medalju su osvojili Isidora Dragojlović, Filip Milosavljević, Tamara Timić, Ena Laćarac, Hana Milosavljević, Sara Grbić, Dunja Berežni, Dunja Pavlović, Aleksandar Stanković i kata timovi poletarke Isidora Dragojlovic, Dunja Berezni i Dunja Pavlović i kata tim pionirke u sastavu Tamara Timić, Žana Đurđević i Sara Grbić.

„Sa ovim takmičenjem završavamo sezonu sto se tiče najmlađih uzrastnih kategorija, ostaje nam samo još Balkansko Prvenstvo za kadete juniore i mlađe seniore u Sloveniji od 6 do 9. decembra gde će za reprezentaciju Srbije nastupiti članica karate kluba „Srem” Nikolina Grubiša u kategoriji kate kadetkinje. Tkođe nas u decembru očekuje i polaganje za učenička zvanja u sportskom centru „Pinki” koje je zakazano za 15. decembar sa početkom u 9 sati gde će nastupiti 90 kandidata koji će polagati pred komisijom za zvanja, a svoje prve karate korake pokazće i najmlađi članovi kluba školice „Karate kid””, sa ponosom kaže Iva Vinković njihov trener i osnivač karate kluba.

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042