Kultura

Poziv Mitrovčanima da statiraju u filmu Miloša Bikovića

Sremska Mitrovica – Produkcija filma „Budi Bog s nama” u potrazi je za statistima iz našeg grada.

Kako se navodi u pozivu produkcije: Izuzetno smo ponosni što radimo na ostvarenju BUDI BOG S NAMA, velikom povratničkom filmu SLOBODANA ŠIJANA (KO TO TAMO PEVA, MARATONCI TRČE POČASNI KRUG, DAVITELJ PROTIV DAVITELJA), jednog od najvećih srpskih i evropskih reditelja, sa MILOŠEM BIKOVIĆEM u glavnoj ulozi.

Ovo je priča o prvom film auteur-u na Balkanu, ko-osnivaču zenitizma i reditelju Bošku Tokinu (u tumačenju Miloša Bikovića) i snimanju prvog modernog filma na ovim prostorima – BUDI BOG S NAMA. Upoznaćemo Srbiju iz zlatnog doba dvadesetih godina prošlog veka, balkanski centar avangarde, dadaizma, futurizma i zenitizma, regtajma, džeza i čarlstona, automobilizma i aeroplana…

Pored Miloša Bikovića, u filmu igraju: Sloboda Mićalović, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Nebojša Dugalić, Miloš Timotijević, Gordan Kičić, Tihomir Stanić, Miloš Samolov, Nikola Rakočević, Milena Predić, Viktor Savić, Denis Murić, Filip Stankovski, Joakim Tasić, Radoje Čupić, slovenačka zvezda u usponu Inja Zalta, zvezda evropskog filma Joana Flora i mnogi drugi.

Ovim putem pozivamo SVE GRAĐANE SREMSKE MITROVICE, SVIH UZRASTA da nam se pridruže na snimanju u SREMSKOJ MITROVICI, 5. aprila 2023. godine, i u ulozi statista podele kadar sa nekim od najvećih zvezda sa ovih prostora koje će svoje scene snimiti upravo u Sremskoj Mitrovici – Milošem Bikovićem, Nebojšom Dugalićem, Denisom Murićem i Bojanom Navojcem.

Fotografije, visinu, težinu, godište, poslati na: office@gargantuafilms.com

Najava događaja

02maj09:0017:00Memorijalni turnir u malom fudbalu drugog maja u Sremskoj Rači

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630