Kultura

Virtuelni vodič kroz kulturnu baštinu Sremske Mitrovice

Sremska Mitrovica – Projekat pod nazivom „Virtuelni vodič kroz kulturnu baštinu Sremske Mitrovice” realizovalo je Udruženje mladih „UM” iz Sremske Mitrovice, koji je finansirala Gradska uprava za kulturu i sport grada Sremska Mitrovica.

Kroz virtuelni vodič predstavljen je Muzej Srema. Tokom virtuelne ture koja se nalazi na sajtu Muzeja Srema, možete prošetati kroz stalnu postavku muzeja i kratko pregledati šta sve muzej ima u ponudi.

Smatramo da je Muzej Srema ovom virtuelnom turom dobio novu dimenziju, jer će kako domaći tako i strani posetioci moći virtuelno da prošetaju kroz Muzej Srema. Naravno, posetioci ne treba tu da se zaustave, već da nakon virtuelne šetnje kroz muzej, isti i posete uživo.

Ovaj projekat je proistekao iz želje da mnogi ljudi koji nisu u mogućnosti da uživo posete Muzej Srema, mogu na vrlo lak i brz način da pogledaju šta muzej nudi.

U narednom periodu, udruženje mladih „UM” ima u planu da napravi virtuelnu turu i drugih istorijskih lokaliteta u Sremskoj Mitrovici.

Virtuelna tura nalazi se na sajtu Muzeja Srema: https://bit.ly/3HLDa9k

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291