Kultura

Studio „Olena”: Osvojene prve nagrade na festivalu plesa na Paliću

Palić – Palić International Dance Open plesni festival u organizaciji Dance Now i Plesnog kluba „Stars” okupio je oko 30 klubova iz regiona, izvedeno je 240 koreografija. Studio modernog i klasičnog baleta „Olena” predstavio se u četiri kategorije.

Prve nastupe kao takmičarski duo u kategotiji mini klasičan balet imale su Nevena Jovanović i Andrea Jovanović kao i mini duo musical Andrea Ratić i Nela Milisavić u obe kategorije osvojene su prve nagrade.

Kategoriju dece predstavljale su: Tamara Cvijetić, Iskra Gligorić, Jana Čuković, Vanja Ilić, Nevena Podgorica, Nina Lončarević, Mia Dundjerski, Angelina Petrović i Lana Dudok u kategoriji musical grupa osvojile su prvu nagradu i specijalnu nagradu besplatne kotizacije za Vrnjačku Banju. Neumorna Eleonora Jokić Runtić ujedno i najtrofejniji član kluba predstavnik u juniorskoj kategoriji open stil osvojila je prvu nagradu. Ona će Studio Olena u julu predstavljati i na prestižnom festivalu u Kušadasiju.

Sjajna organizacija domaćina Aleksandre Kmezić i direktora festivala Aleksandara Milin velikim brojem nagrada za decu oduševili su sve takmičare.

Studio Olena nastavlja sa svojim aktivnostima u julu i svi novi članovi mogu nam se pridružiti i aktivno provesti letnji raspust a za avgust se priprema i veliki plesni spektakl u gradu na Savi.

Najava događaja

27majCelodnevni dogadjaj31SLOBODNA ZONA

31maj18:0019:00Mašta i snovi

31maj19:0020:00Muzičko veče sa magičnim delima španskih kompozitora

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7596117.1109117.4622