Kultura

Studio Olena na festivalu u Vršcu

Vršac – International Dance Open Awards Vršac je festival koji je održan 8. maja u organizaciji „Dance Now” a domaćin festivala „Acro Dance Super Star”.

Najveći festival koji je održan u ovoj plesnoj sezoni okupivši veliki broj plesnih studia iz svih većih gradova Srbije: Novi Sad, Beograd, Pančevo, Jagodina, Subotica…

Mitrovački „Studio modernog i klasičnog baleta Olena” je na prethodnom festivalu u Pančevu osvojio besplatne kotizacije za grupu i solo Iskra Gligorić i zahvaljujući toj nagradi uspeli su da se organizuju i odu na ovaj festival u Vršcu.

Jazz grupa sa koreografijom „Can’ t touch it” osvojili su prvu nagradu, zlatne medalje i diplome i veliki paket slatkiša odlukom stručnog žirija ocenjeni sa visokim brojem poena. Grupu su predstavljale Iskra Gligorić, Jana Čuković, Angelina Petrović, Nina Lončarević, Nevena Podgorica, Lana Dudok, Mia Dundjerski i Tamara Cvijetić. Ovo je bio dosad njihov najbolji nastup u sezoni.

Iskra Gligorić u kategoriji Contemporary moderan balet u jakoj konkurenciji uspela je da osvoji sjajan rezultat i peto mesto,ovo je njen drugi nastup solo i tek je prešla u kategoriju starijeg uzrasta tako da se očekuje njen veliki napredak u narednom periodu.

Za ovu decu nije bilo raspusta jer su vredno vežbali u prethodnom periodu, a uskoro im slede novi festivali i još naporniji rad jer spremaju nove koreografije.

Rezultati su obradovali roditelje a najzadovoljniji su bili njihovi treneri Svetlana Olena Rimac i Željko Rimac.

Studio Olena planira svoj rad i preko leta i nadaju se plesnom koncertu u svom gradu.

Najava događaja

13jun19:0020:00Promocija knjige „Ždral”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7160117.0672117.4184