Oktobar, 2023

Promocija knjige Zanimalci u prirodi

20okt12:0013:00Promocija knjige Zanimalci u prirodi

O događaju

Promocija knjige „Zanimalci u prirodi”, koju zajedno organizuju Udruženje građana „Eko talas”, Ustanova za negovanje kulture „Srem” i Centar za kulturu „Sirmijumart”, a koja će se održati u petak 20. oktobra 2023. godine od 12 sati na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović”.

„Zanimalci u prirodi” su muzičko ekološka čitanka, didaktičko sredstvo za učitelje, vaspitače i profesore muzičkog, sadrži 10 pesama, 10 ilustracija, 10 matrica i 10 notnih primera, a namenjena je deci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

O knjizi će govoriti autori, a tokom promocije će nastupiti: Hor OŠ „Sveti Sava” i dirigent prof. Jelena Stojaković, Hor MŠ „Petar Krančević” i dirigent prof. Jovanka Ivanić; Aleksandra Garunović, učiteljica i dirigent dečijeg hora „Irida”; Sanja Krstić, učiteljica u OŠ „J. Popović”; Tatjana Milivojčević, vaspitač, pisac, lutkar; Đorđe Orlović, kompozitor, pevač i aranžer u „Zanimalci u prirodi”, nastavnik tambure u MŠ „Petar Krančević” i član grupe „Lost Professors”, Dragana Filimonović, muzički producent, i autor knjige „Zanimalci u prirodi” i nastavnik u MŠ „Petar Krančević”. Moderator programa je Dušan Filimonović.

Više

Vreme

(Petak) 12:00 - 13:00(GMT+02:00)