Decembar, 2021

Promocija „Sunčanog sata” u četvrtak 16. decembra

16dec18:0019:00Promocija „Sunčanog sata” u četvrtak 16. decembra

O događaju

Promocija 27. i 28. broja Časopisa za kulturu, umetnost i nauku „Sunčani sat” biće održana u Muzeju Srema, u četvrtak, 16. decembra u 18 sati.

Časopis za nauku, umetnost i kulturu „Sunčani sat” izlazi u Sremskoj Mitrovici već 28 godina i neguje lokalnu istoriju, hroniku festivala i promoviše ugledne i poznate, ali i nove stvaraoce. Izdavač Časopisa je Ustanova za negovanje kulture „Srem”.

Novo izdanje „Sunčanog sata” predstaviće glavni i odgovorni urednik časopisa prof. dr Slađana Milenković profesor strukovnih studija i član Uredništva prof. dr Nenad Lemajić profesor Filozofoskog fakulteta u Novom Sadu. U ime izdavača, na promociji će govoriti i Zorica Miščević član Uredništva.

U promociji će učestvovati Goran Gogija Mitrović i Ivica Kovačić Štifla akademski slikari i Dragan Đorđević umetnički rukovodilac Folklornog ansambla „Branko Radičević”, čijem stvaralaštvu su posvećeni tematski delovi Časopisa. U muzičkom delu programa nastupiće članovi FA „Branko Radičević” i Udruženja za negovanje ukrajinske kulture „Kolomejka”.

Više

Vreme

(Četvrtak) 18:00 - 19:00(GMT+01:00)