Predstava „Ženski razgovori”

09majCelodnevni dogadjajPredstava „Ženski razgovori”

O događaju

Predstava Ženski razgovori” biće odigrana na Velikoj sceni Pozorišta Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici u sredu, 10. maja sa početkom u 20 sati. Ulaz: 1000 dinara. Informacije na broj telefona 022/615-115.

Ova predstava slovi za jednu od onih koja nikoga na ostavlja ravnodušnim i koja će vas nasmejati do suza. U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku. Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan i zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu.

„Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom „Ženski razgovori”. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj… Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija”, napisala je komentarišući predstavu, Vesna Čipčić.

Sreda 10. maj 2023. godine u 20 sati

Trajanje: 1 sat i 30 min.

Ulaz: 1000 dinara

Info: 615-115

Više

Vreme

Celodnevni dogadjaj (Utorak)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*