👉 👉 👉

••• SERVISNE ••• U naseljenom mestu Divoš voda nije za piće, zbog hiperhlorisanja vodovodne mreže. Meštani ovu vodu mogu da koriste isključivo kao tehničku. Ovakva situacija će trajati do narednog obaveštenja o zdravstvenoj ispravnosti vode. Za potrošače u Divošu JKP „Vodovod” Sremska Mitrovica će obezbediti cisternu sa vodom za piće, za osnovne namene.

Predstava „Srem, naša kuća”  - „komedija s' nogu”

27mar20:0021:00Predstava „Srem, naša kuća”  - „komedija s' nogu”

O događaju

Povodom Svetskog dana pozorišta i Dana Pozorišta „Dobrica Milutinović” 27. marta, pozivamo sve ljubitelje i poštovaoce pozorišne umetnosti da pogledaju hit predstavu „Srem, naša kuća” – našu čuvenu „komediju s’nogu”, u kojoj glumi i za koju je tekst napisao dramski umetnik Vladimir Balašćak. Predstava je na repertoaru u ponedeljak, 27. marta sa početkom od 20 sati, i ovim igranjem Pozorište ujedno obeležava značajan jubilej – 10 godina igranja predstave „Srem, naša kuća”.

Komedija s nogu „Srem, naša kuća” , u režiji Dragana Jovičića Jovića, opisuje mentalitet naših ljudi, sa podneblja Srema, gde su okupljeni različiti karakteri, osobine, dijalekti, naravi, navike. Ukratko, predstava koja odslikava domaći mentalitet.

Neposredno pre početka predstave, u holu Pozorišta će biti upriličeno čitanje poruke povodom Svetskog dana pozorišta, i ujedno svečano otvaranje izložbe fotografija pod nazivom „Ireni Kolesar s poštovanjem”, posvećene životu i radu jugoslovenske pozorišne i filmske dive Irene Kolesar. Izložbenu postavku možete pogledati u narednih mesec dana.

Povodom Dana pozorišta i jubileja predstave, ulaz će biti besplatan, a Vaše besplatne ulaznice možete preuzeti na biletarnici Pozorišta radnim danima od 8 do 15 sati. Informacije i rezervacije na tel. 022-615-115

Više

Vreme

(Ponedeljak) 20:00 - 21:00