April, 2023

Pobeda rukometaša Srema na svom terenu

01apr07:0107:01Pobeda rukometaša Srema na svom terenu

O događaju

Sremska Mitrovica. Sedmo kolo Treće rukometne lige Vojvodine. RK “SremSM” – RK Radnički” Novi Sad. Rezultat  31:25  (15:12) Sudije: Sokić Aleksandar i Batanić Marko iz Petrovaradina. Delegat – Karan Miloš iz Putinaca.

Rukometaši Srema zabeležili su pobedu na svom terenu nad ekipom koja se na tabeli nalazi iznad njih. Gosti su kao favoriti ušli u ovaj meč ali domaća ekipa je imala veći imperativ za pobedu.

Od samog starta krenula je ekipa Srema na pobedu. Napravili su u prvim minutima gol razliku od tri poena u svoju korist i tu razliku su držali non stop do kraja utakmice. Igrači Radničkog nisu uspevali da zaustave veoma raspoložene za igru, Blagojevića, Nikolovskog, robusne Milutinovića i Đorđića koji su prodirali sa svih strana prema golu gostiju.

Zaslužena pobeda ekipe Srema koja se nalazi na sredini tabele a narednog vikenda gostuju u Kikindi.

Ekipa Srem SM igrala je u sastavu: Đorđić Đorđo, Vukelić Momčilo-2, Drća Dušan-4, Bosančić Nikola-1, Nikolovski Stefan-6, Rajšić Predrag-3, Devrnja NIkola, Novak Lazar, Škiljni Stefan, Krstanović Živan, Blagojević Uroš-8, Milutinović Đorđe-7.
Trener – Krstić Milan.

Radnički u sastavu: Karan Miloš, Silađi Aleksandar, Sošić Kristijan-4, Nikolić Miroslav-2, Milutinov Nikola, Đurić Goran-2, Janković Filip, Kapetanović Namanja-2, Brzak Marko-2, Reljić Milan-3, Erdevik Marko-1, Ničić Jovan, Vučić Miljan-2, Janković Krsto-7.
Trener – Jolović Dragomir.

Za najboljeg igrača utakmice proglašen je Blagojević Uroš iz ekipe Srem SM.

Više

Vreme

(Subota) 07:01 - 07:01(GMT-11:00)