April, 2023

Muzičko-scenski prikaz jednog talenta „A, da budem umetnik?”

25apr19:0020:00Muzičko-scenski prikaz jednog talenta „A, da budem umetnik?”

O događaju

April, čiji početak obeležava Dan šale, dobar je povod i da se nastavi u vedrom raspoloženju. Da bi i njegov završetak bio vedar, kroz Muzičko-scenski prikaz jednog talenta „A, da budem umetnik?”, potrudiće se devetoro entuzijasta i Centar za kulturu „Sirmijumart” 25. aprila 2023. godine u 19 sati u Baroknoj sali „Muzeja Srema”.

Glavni junak je multitalentovan, odnosno nadaren za pevanje, sviranje, glumu, recitovanje, plesanje i sve što je potrebno za javnu scenu, mora da se odluči kojim će putem dalje ići. Nesiguran da sam uvidi šta je kod njega od pomenutog najizraženije i da izdvoji samo jedan od talenata koji bi dalje razvijao, nastojeći da ne pogreši, odlučuje se da savet i pomoć potraži od prijatelja. Svaki mu prijatelj, spremno i na svoj način, osvetljava put do konačne odluke, što nije nimalo lako. To je praćeno i čudnim okolnostima, savetima, nedoumicama, sputavanjem, podržavanjem, ali i pesmom, muzikom, humorom…

Kakav će ishod zajedničkih nastojanja biti, moći ćete da saznate ako 25. aprila 2023. godine u 19 sati dođete u Baroknu salu „Muzeja Srema” i svojim prisustvom uveličate ovaj događaj.

Ljiljana Janković, Srđan Dinčić, Olena Rimac, Tamara Pajkanović, Maja Ognjanović, Ivana Marketanović, Nenad Pajić, Aleksandar Кrstajić i Dražen Marek, učesnici programa i entuzijasti, kao i „Sirmijumart”, organizator, očekuju Vas s nestrpljenjem.

Više

Vreme

(Utorak) 19:00 - 20:00(GMT-11:00)