Novembar, 2022

KK Podrinje” u borbi za Kup Radivoja Koraća”

02nov19:3021:00KK Podrinje” u borbi za Kup Radivoja Koraća”

O događaju

Košarkaški klub „Podrinje” iz Mačvanske Mitrovice u okviru kvalifikacija za Kup „Radivoja Koraća” u sredu, 2. novembra na domaćem terenu dočekaće ekipu KK „Vojvodina” iz Novog Sada. Utakmica će biti odigrana u Poslovno sportskom centru „Pinki” sa početkom u 19:30 časova. Ulaz slobodan.

Dok se „Podrinje” trenutno vrlo uspešno nadmeće u Prvoj regionalnoj ligi Sever  – Grupa B i za sada zauzima drugu poziciju sa 4 pobede i samo jednim zabeleženim porazom u dosadašnjem toku prvenstva, „Vojvodina” nastupa u najvišem rangu u zemlji – Admiral bet košarkaškoj ligi Srbije, gde je takođe na drugom mestu na tabeli. Činjenica da je razlika u kvalitetu lige velika, ne plaši košarkaše kluba iz Male Mitrovice, koji pozivaju publiku da isprati utakmicu u što većem broju i budu njihov šesti igrač na terenu.

„Postoje stvari koje se dešavaju, stvari zbog kojih treniraš i zbog kojih se trudiš, veruješ. Malo ko je mogao i da nasluti da će u bilo kakvim kombinacija KK „Podrinje” iz Mačvanake Mitrovice igrati sa velikom novosadskom „Vojvodinom”, ali čuda su moguća zato vas pozivamo da dođete i podržite naš klub, da zajedno idemo do kraja i pokušamo da ostvarimo istorijsku pobedu”, poručuju iz „Podrinja”.

Više

Vreme

(Sreda) 19:30 - 21:00(GMT-11:00)