Avgust, 2023

In Front of Art - Najveći festival umetnosti

17avgCelodnevni dogadjaj20In Front of Art - Najveći festival umetnosti

O događaju

Festival In Front of Art će se odigrati u Sremskoj Mitrovici od 17. do 20. avgusta 2023. godine u organizaciji udruženja građana Art Front” u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica.

U znak obeležavanja prve godišnjice udruženja, “Art Front” priprema umetnički festival, gde nas čekaju sjajne svirke i izvođači – Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, Nipplepeople, Zoster, Kolja i Grobovlasnici i Ničim Izazvan.

Osim mužičkog dela, posetioci će imati prilike i da uživaju u festivalu kratkog filma i stand-up komediji sa Nešom Bridžisom. Nismo zaboravili ni naše najmlađe, pa za njih pripremamo zabavu sa Cirkus Animatorima.

Ceo program festivala:

Četvrtak, 17. avgust: Festival kratkih umetničkih filmova // Bajaga i Instruktori

Petak, 18. avgust: Kolja i Grobovlasnici // Nipplepeople

Subota, 19. avgust: Partibrejkers // Zoster

Nedelja, 20. avgust: Cirkus Animatori // Neša Bridžis // Ničim Izazvan

Festival će se održati na sportskom stadionu Sokolskog društva „Partizan”.

Karte su u pretprodaji odvojeno za prvi, drugi i treći dan festivala, po ceni od 1500 RSD na ticket.rs i u Sremskoj Mitrovici u Turističkoj organizaciji Grada, kao i u ugostiteljskim objektima Capanna, Kafeterija i Splav Krug. Poslednji dan festivala je humanitarnog karaktera. Umesto naplaćivanja ulaznica, prikupljaće se dobrovoljni prilozi koji će biti donirani u humanitarne svrhe.

Udruženje građana „Art Front” okuplja Mitrovčane sa zajedničkim ciljem osnaživanja kulturne scene grada, kao i promociju društveno aktivnog načina života. Od svog osnivanja u septembru 2022., „Art Front” je realizovao više od deset umetničkih i kulturnih zbivanja koja su značajno propraćena u lokalnoj javnosti i izuzetno dobro primljena kod naših sugrađana.

Buduće aktivnosti i rad udruženja možete pratiti putem društvenih mreža: Instagram (@art__front) i Fejsbuk (@art__front).

Više

Vreme

Avgust 17 (Četvrtak) - 20 (Nedelja)(GMT-11:00)