Maj, 2021

 Humanitarna akcija „Pesmom za život”

25maj16:0018:00 Humanitarna akcija „Pesmom za život”

O događaju

Sremska Mitrovica – Humanitarna akcija „Pesmom za život” u organizaciji Udruženja „Bingo” i Udruženja lepih umetnosti „Arodisi”, sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Nataše Nedić i Teodore Matić, biće upriličenau utorak, 25. maja, sa početkom u 16 sati, na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici.

Koncert će početi nastupima dečijih horova, zatim bi se predstavile vokalne grupe, solisti, bendovi, horovi i grupe starijih izvođača.

Svako od prijavljenih učesnika će se predstaviti programom u trajanju od 10 do 15 minuta, a do sada je prijavljeno preko 20 učesnika: dečiji horovi, vokalne grupe, vokalni sastavi i solisti iz osnovnih škola “Jovan Popović”, „Sveti Sava”, „Petar Krančević”, horovi Arodisi, Krančević, Polifonika, Irida, ali i pojedinci kao što su Aleksandra Padrov, Todora Stojinović, Aleksandar Ciganović, Jefimija, Tijana Berežni, Željko Tomašević, Sara Buček i drugi.

Humanitarni koncert se realizuje uz tehničku podršku Biblioteke “Gligorije Vozarović”, Centra za kulturu „Sirmijumart” i brojnih prijatelja velikog srca.

Nataši se može pomoći i putem Fondacije Budi human slanjem SMS poruke: Upišimo 723 i pošaljimo SMS na 3030.

Teodori se može pomoći i putem fondacije Budi human slanjem SMS poruke: Upišimo 490 i pošaljimo SMS na 3030.

Više

Vreme

(Utorak) 16:00 - 18:00(GMT+02:00)