👉 👉 👉

••• SERVISNE ••• U naseljenom mestu Divoš voda nije za piće, zbog hiperhlorisanja vodovodne mreže. Meštani ovu vodu mogu da koriste isključivo kao tehničku. Ovakva situacija će trajati do narednog obaveštenja o zdravstvenoj ispravnosti vode. Za potrošače u Divošu JKP „Vodovod” Sremska Mitrovica će obezbediti cisternu sa vodom za piće, za osnovne namene.

Filmske projekcije u Pozorištu 27. i 28. aprila - Miloš Biković u Sremskoj Mitrovici

27aprCelodnevni dogadjaj28Filmske projekcije u Pozorištu 27. i 28. aprila - Miloš Biković u Sremskoj Mitrovici

O događaju

Na Velikoj sceni sremskomitrovačkog Pozorišta “Dobrica Milutinović” u četvrtak, 27. aprila, i petak 28. aprila biće održano više filmskih projekcija za decu i odrasle.

Najnoviji ruski film “Izazov”, prvi film sniman u svemiru na Međunarodnoj svemirskoj stanici, na programu je u četvrtak, 27. aprila u terminu od 20:30 sati, kao i u petak 28. aprila u terminu od 20 sati. Jedan od glavnih glumaca filma, Miloš Biković, pokloniće se pred mitrovačkom publikom 27. aprila od 20:30 časova.

Film za decu “Princeza Late i magični vodeni kamen” na programu je u četvrtak i petak u terminu od 16 sati, a film “Super Mario” isto u četvrtak i petak u terminu od 18 sati.

Cena ulaznice za sve filmske projekcije iznosi 350 din. Rezervacije ulaznica za filmske projekcije se ne primaju. Prodaja ulaznica isključivo na dan projekcija 27. i 28. aprila od 15 sati na biletarnici Pozorišta “Dobrica Milutinović”.

Više

Vreme

April 27 (Četvrtak) - 28 (Petak)