Jul, 2021

AGROSIRM - SREMSKI POLJOPRIVREDNI SAJAM

09julCelodnevni dogadjaj10AGROSIRM - SREMSKI POLJOPRIVREDNI SAJAM

O događaju

Sremska Mitrovica – Poljoprivrednici konačno mogu ponovo da se susreću na sajmovima, a prva prilika je Sremska Mitrovica – AgroSirm 2021, Sremski poljoprivredni sajam.  

Sajam će se održati 9-10. jula na prostoru Hipodroma i Hotela Srem u Sremskoj Mitrovici.

AgroSirm će biti organizovan na preko 10.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, a očekuje se više od 250 vodećih domaćih i svetskih proizvođača različite opreme i proizvoda namenjenih savremenoj poljoprivrednoj proizvodnji. Pored izložbenog dela, planiran je i konferencijski program, koji će obuhvatiti stručna predavanja i okrugle stolove na temu finansiranja poljoprivrede, plasmana proizvoda na inostrana tržišta i primenu modernih tehnologija.

Pokrovitelj Sajma je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, za organizaciju su zaduženi Grad Sremska Mitrovica, Privredna komora Srbije – Sremski upravni okrug i domaćin PJ „Dubrava” KPZ Sremska Mitrovica. Tehnički i izvršni organizator AgroSirma je „Top Events Team” iz Beograda.

Kako najavljuju organizatori,  generalni sponzor Sajma je DUNAV OSIGURANJE, a posetioci će videti vodeće marke poljoprivredne mehanizacije kao što su Massey Ferguson, John Dere, Case, Steyr, Kubota, Farmtrac i druge uvozne modele ali i one sklopljene na linijama u Srbiji, inače prihvatljive  investicije po pitanju subvencija i podsticaja. Pored traktora biće izložena i ostala mehanizacija namenjena ratarima, voćarima, povrtarima i stočarima. Na sajmu će se predstaviti i automobilski sektor i to Mercedes benz, Toyota i Peugeot.

Banke, osiguravajuće kuće, hrana i oprema za životinje, navodnjavanje, protivgradne mreže oprema za parkove i druge grane poljoprivrede, samo su neke od robnih grupa koje će biti predstavljene na sajmu u Sremskoj Mitrovici.

Na gastro-turističkom delu Sajma, predstaviće se brojni proizvođači poljoprivredno prehrambenih proizvoda.

Više

Vreme

Jul 9 (Petak) - 10 (Subota)(GMT+02:00)