Odbojka

Odbojkašice Srema poražene od Uba

Ub. Subota, 12. novembar 2022. UB – SREM 3:0 (25:23, 25:21, 25:17) 75:61; Sportska hala Ub, gledalaca 200, sudije: Brkić Nikola i Jović Vladimir.

Odbojkašice Srema ušle su u seriju teških utakmica. Posle poraza od Železničara iz Lajkovca usledio je meč sa još jednim od kandidata za šampiona ekipom Uba i još jedan poraz. Objektivno protiv mnogo jač ekipe se i nije moglo nešto više učiniti. Igračice Srema su pužile častan otpor i mogu se uzdignute glave vratiti u Mitrovicu. Ekipa Uba koju je predvodila bivša reprezentativka Slađana Erić  uz kubansku internacionalku Benitez (Alfonso) te iskusne Cvetičanin i Novosel i najperspektivnijom tehničarkom srpske odbojke Radom Perović i mladom Čelić pokazala je sve svoje mogućnosti.

Mitrovčanke su u prva dva seta pružile solidan otpor i rezultat je bio neizvestan do samog kraja. Treći set je prošao u dominaciji igračica Uba.

U Sremu je solidnu igru pružila Ana Mihajlović a na prijemu je bila dobra Dunja Grabić. Iduće nedelje Srem takođe igra dva izuzetno teška meča. Ovaj put pred svojom publikom. U zaostaloj utakmici petog kola Srem u utorak igra protiv aktuelnog šampiona Crvene Zvezde u PSC Pinki da bi potom u redovnom kolu u petak u sali Mitrovačke gimnazije dočekao ekipu TENT-a.

ŽOK Ub: Erić, Cvetičanin, Gligorić, Novosel, Vujković, Perović, Lukić K, Petranović, Tadić, Čelić, Đorđević, Benitez

Srem: Mihajlović A , Mihajlović M, Grabić, Gaćeša, Sarić, Dapčević (l), Jovanović, Stevanović, Drašković, Živanović, Antić, Egić, Stanković (l), trener Nikola Kapric, pom. Trener Čutović Katarina

Najava događaja

04maj10:0017:00Uskršnje fotografisanje i bazar

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630