Odbojka

Odbojkašice Srema poražene od Uba

Ub. Subota, 12. novembar 2022. UB – SREM 3:0 (25:23, 25:21, 25:17) 75:61; Sportska hala Ub, gledalaca 200, sudije: Brkić Nikola i Jović Vladimir.

Odbojkašice Srema ušle su u seriju teških utakmica. Posle poraza od Železničara iz Lajkovca usledio je meč sa još jednim od kandidata za šampiona ekipom Uba i još jedan poraz. Objektivno protiv mnogo jač ekipe se i nije moglo nešto više učiniti. Igračice Srema su pužile častan otpor i mogu se uzdignute glave vratiti u Mitrovicu. Ekipa Uba koju je predvodila bivša reprezentativka Slađana Erić  uz kubansku internacionalku Benitez (Alfonso) te iskusne Cvetičanin i Novosel i najperspektivnijom tehničarkom srpske odbojke Radom Perović i mladom Čelić pokazala je sve svoje mogućnosti.

Mitrovčanke su u prva dva seta pružile solidan otpor i rezultat je bio neizvestan do samog kraja. Treći set je prošao u dominaciji igračica Uba.

U Sremu je solidnu igru pružila Ana Mihajlović a na prijemu je bila dobra Dunja Grabić. Iduće nedelje Srem takođe igra dva izuzetno teška meča. Ovaj put pred svojom publikom. U zaostaloj utakmici petog kola Srem u utorak igra protiv aktuelnog šampiona Crvene Zvezde u PSC Pinki da bi potom u redovnom kolu u petak u sali Mitrovačke gimnazije dočekao ekipu TENT-a.

ŽOK Ub: Erić, Cvetičanin, Gligorić, Novosel, Vujković, Perović, Lukić K, Petranović, Tadić, Čelić, Đorđević, Benitez

Srem: Mihajlović A , Mihajlović M, Grabić, Gaćeša, Sarić, Dapčević (l), Jovanović, Stevanović, Drašković, Živanović, Antić, Egić, Stanković (l), trener Nikola Kapric, pom. Trener Čutović Katarina

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176