Vesti

Pozorište u Sremskoj Mitrovici ponovo radi

Sremska Mitrovica – Pozorište „Dobrica Milutinović” u našem gradu, danas je počelo sa radom, posle pauze od pet meseci koja je nastupila zbog situacije sa koronavirusom.

Kako je Krizni štab za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti kovid-19 juče odlučio na osnovu trenutne epidemiološke situacije u Srbiji, da se dozvoli i održavanje kulturnih dešavanja sa prisustvom publike, ponovo će raditi bioskopi, pozorišta i institucije kulture, naravno uz ograničenja.

Na osnovu preporuke Kriznog štaba, naše gradsko pozorište „Dobrica Milutinović” od danas će raditi u skladu sa svim merama zaštite, što će značiti i smanjenje broja posetilaca tokom predstave.

Iz uprave pozorišta najavljuju već od septembra i prve predstave, najpre će igrati kratke scenske forme, kako za decu, tako i za starije sugrađane.

Pozorište „Dobrica Milutinović” biće bezbedno mesto za ljubitelje predstava, a iz uprave se nadaju da će u narednom periodu uspeti da zadovolje kriterijume mitrovačke publike.

Posle više meseci pauze moći će da se održavaju predstave, koncerti i druge manifestacije uz poštovanje mera prevencije, kojih se organizatori ali i publika moraju strogo pridržavati.

Najava događaja

30apr12:0013:00Humanitarni bazar u Bajićevoj školi

02maj09:0017:00Memorijalni turnir u malom fudbalu drugog maja u Sremskoj Rači

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7691117.1205117.4719